ABC Daten: de nieuwste trend in de datingwereld!

Fruitz neemt je mee op een reis doorheen het alfabet van romantiek

Het bedenken van nieuwe en originele date-ideeën kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Maar geen zorgen, want de datingapp Fruitz laat je graag kennismaken met de nieuwste datingtrend: ABC Daten. Bij deze nieuwe trend hoef je maar één eenvoudige regel toe te passen, namelijk een letter van het alfabet uitkiezen die de locatie of activiteit van je volgende date bepaalt. Fruitz vergezelt je op een reis doorheen het alfabet en somt alvast 26 leuke en originele date-ideeën voor je op. 

 

Wat is ABC Daten?
Of je nu al een tijdje hand in hand door het liefdeslandschap wandelt of nog de spannende datingwereld aan het ontdekken bent, je liefdesleven kan altijd wel dat tikkeltje extra spontaniteit gebruiken. En daar komt ABC Dating om de hoek kijken, een nieuwe trend die een frisse wind waait in onze datingavonturen. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? Het is heel gemakkelijk en eenvoudig toe te passen! Samen met je (dating) partner maak je een lijst aan waarbij je bij iedere letter van het alfabet enkele leuke activiteiten opsomt. Zo kan de letter A voor een astrologie-avond staan, B voor een boottochtje en C voor het bijwonen van een comedy show. Daarna hoef je enkel nog een letter te kiezen en kunnen de leuke dates beginnen! Welke letter aan de beurt is, kan je natuurlijk zelf bepalen. Zo kan je beginnen bij A en gewoonweg het alfabet chronologisch afgaan, kan je elk om de beurt een letter kiezen of kan je er leuke anekdotes aan koppelen (zoals bijvoorbeeld de eerste letter van jullie Hollywood crush). Lopen de dates gesmeerd en ben je alle letters van het alfabet afgegaan? Dan start je gewoon met een nieuwe lijst! 

Wat maakt ABC Daten zo bijzonder?
De kracht van ABC Daten ligt in zijn eenvoud. Het daagt ons uit om creatief te zijn in hoe we quality time met elkaar doorbrengen, want er vallen zoveel andere leuke activiteiten te ontdekken dan enkel een romantisch diner of een bezoek aan de bioscoop. ABC Daten helpt je ook om makkelijker de knoop door te hakken bij het kiezen van een volgende date en om uit je comfortzone te stappen wat betreft het soort activiteiten. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er niet eens gestaard naar een leeg berichtje, worstelend met de eeuwige vraag: "Wat zullen we doen?". Tijd dus om spontaniteit en nieuwe ervaringen te omarmen!

De Fruitz ABC Dating guide
Voor wie op zoek is naar nieuwe avonturen en de ABC Dating trend zelf eens wil uittesten, heeft de datingapp Fruitz 26 originele date-ideeën gebundeld. Van A tot Z, van avontuurlijke uitjes tot romantische momenten, deze gids zorgt ervoor dat elke date een unieke ervaring wordt. Duik hieronder in de Fruitz ABC Dating Guide! 

A – Arcadehal
B – Bowlen
C – Cupcakes bakken
D – Drag show ​
E – Escape room
F – Filmavond ​
G – Glamping
H – Hockey
I – Ijsschaatsen
J – Japanse kookcursus
K – Karaoke avond
L – Live optreden ​
M – Museumhoppen
N – Natuurwandeling
O – Open air concert
P – Pottenbakken
Q – Quiz avond
R – Raften
S – Sterren kijken
T – Tacos avond
U – Urban exploring
V – Vintage shopping
W – Workshop pizza’s maken
X - Xbox-tornooi
Y - Yoga
Z – Zonsondergang op het strand

Download hier de beelden in hoge resolutie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fruitz

Fruitz werd in 2017 opgericht in Parijs door Julian Kabab, Fabrice Bascoulergue, Arnaud Ruols en mee bedacht door Charles Bail. De app ontpopte zich al snel tot een van de snelst groeiende dating apps in Europa en moedigt open en eerlijke communicatie van dating intenties aan door middel van vier speelse fruitmetaforen: kersen, druiven, watermeloenen en perziken.
Fruitz werd in februari 2022 overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van Bumble, Badoo en nu Fruitz. Het Bumble-platform geeft gebruikers de kans om elkaar te leren kennen en evenwichtige, gezonde relaties op te bouwen.
Bumble werd in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd en was een van de eerste dating apps die vrouwen voorop stelt. Badoo, opgericht in 2006, is een van de pioniers op gebied van web- en mobiele dating producten.

Neem contact op met

fruitz@talkie.be