De kers op de taart: Walkie Talkie en Fruitz slaan de handen in elkaar

Met trots stelt Walkie Talkie haar nieuwe partner voor: Fruitz, de datingapp die het datingleven eenvoudiger wil maken. Want je kent het wel: je hebt een nieuwe match op jouw datingsite, maar jullie hebben niet dezelfde intenties. Fruitz helpt deze vooroordelen de wereld uit door gebruikers met dezelfde verwachtingen met elkaar in contact te brengen.

Wat kan je de komende maanden van onze samenwerking verwachten? 

  • Updates over in-app features
  • Interviews met het team achter Fruitz
  • Surveys met interessante cijfers over het datingveld in België
  • Events & campagnes 
  • ...

Zeg het met fruit!

Fruitz, de succesvolle Franse datingapp gelanceerd in 2017, heeft één duidelijk doel: het daten minder complex maken door gebruikers duidelijk te laten zijn over hun verwachtingen. Op deze manier wil de app vooroordelen bannen en tijd winnen tijdens nieuwe ontmoetingen. Door het gebruik van fruit icoontjes brengt de datingapp mensen samen die op zoek zijn naar hetzelfde, of dat nu een friend with benefits is of een romantisch avondje uit.

De app wil niet alleen seksuele, maar ook sociale clichés ontkrachten en archaïsche taboes doorbreken. Afspraakjes hangen niet af van het geslacht, seksuele geaardheid of uiterlijk. En in onze steeds veranderende maatschappij is het voor Fruitz belangrijk om al haar gebruikers de mogelijkheid te bieden een geslacht te kiezen waar ze zich helemaal prettig bij voelen. Daarom heeft Fruitz zojuist 70 genderidentiteiten aan de app toegevoegd. Het ultieme doel? Een veilige omgeving creëren waar gebruikers volledig zichzelf voelen en nieuwe mensen ontmoeten.

4 soorten fruit, 4 soorten verlangens

Fruitz gelooft in alle soorten verhalen: mooie ontmoetingen die lang duren, maar evengoed in dates voor één avond. Of iemand nu op zoek is naar een serieuze relatie of eerder een vluchtig avontuurtje, bij Fruitz kunnen de gebruikers kiezen tussen vier verschillende vruchten om hun verlangens en verwachtingen uit te drukken:

Bye bye cheesy openingszinnen!

Combineer twee stukjes fruit en je krijgt een heerlijke smoothie! Wanneer twee gebruikers elkaar leuk vinden, vormen ze een match, of beter, een smoothie in Fruitz-taal.

Vooraleer het gesprek plaatsvindt, wordt gestart met een ijsbreker: één van de twee gebruikers kiest een onderwerp om de spits af te bijten. Ga je voor iets uitdagends of hou je het verstandig? Aan jou de keuze! Ter illustratie: "stop je liever twee jaar met seks of met muziek?". Van zodra beide gebruikers de poll hebben ingevuld, verschijnen de antwoorden en wordt het gesprek meteen op gang getrokken. Geen tijd te verliezen dus met cheesy openingszinnen !

Fruitz Premium & Golden

De Fruitz-app is gratis verkrijgbaar, maar gebruikers kunnen ook upgraden naar een Fruitz Premium of Fruitz Golden abonnement om toegang te krijgen tot extra functies zoals onbeperkte likes en fruitontdekkingen, meer dagelijkse crushnotes, extra sappige ijsbrekers, profiel boosten… Kortom nog meer kansen om de perfecte match te vinden!

De app is beschikbaar in de App Store of op Google Play.

 

 

Voor bijkomende informatie, beelden of interviews, aarzel niet om ons te contacteren.

Walkie Talkie
Axelle Fraeye - axelle@talkie.be
Maureen Richard - maureen@talkie.be

 

OVER FRUITZ
Fruitz werd in 2017 opgericht in Parijs door Julian Kabab, Fabrice Bascoulergue, Arnaud Ruols en mee bedacht door Charles Bail. De app ontpopte zich al snel tot ​ een van de snelst groeiende dating apps in Europa en moedigt open en eerlijke communicatie van dating intenties aan door middel van vier speelse fruitmetaforen: kersen, druiven, watermeloenen en perziken.

Fruitz werd in februari 2022 overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van Bumble, Badoo en nu Fruitz. Het Bumble-platform geeft gebruikers de kans om elkaar te leren kennen en evenwichtige, gezonde relaties op te bouwen.

Bumble werd in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd en was een van de eerste dating apps die vrouwen voorop stelt. Badoo, opgericht in 2006, is een van de pioniers op gebied van web- en mobiele dating producten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fruitz

Fruitz werd in 2017 opgericht in Parijs door Julian Kabab, Fabrice Bascoulergue, Arnaud Ruols en mee bedacht door Charles Bail. De app ontpopte zich al snel tot een van de snelst groeiende dating apps in Europa en moedigt open en eerlijke communicatie van dating intenties aan door middel van vier speelse fruitmetaforen: kersen, druiven, watermeloenen en perziken.
Fruitz werd in februari 2022 overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van Bumble, Badoo en nu Fruitz. Het Bumble-platform geeft gebruikers de kans om elkaar te leren kennen en evenwichtige, gezonde relaties op te bouwen.
Bumble werd in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd en was een van de eerste dating apps die vrouwen voorop stelt. Badoo, opgericht in 2006, is een van de pioniers op gebied van web- en mobiele dating producten.

Neem contact op met

axelle@talkie.be