Ontdek de ultieme festivalromantiek met de revolutionaire vindtorens van Fruitz!

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent natuurlijk de start van het festivalseizoen! Festivals staan bekend om hun opwindende sfeer, hun happy vibes en de mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit jaar tilt Fruitz de festivalervaring naar een hoger niveau en introduceert de populaire datingapp hun innovatieve ‘vindtorens’ en Kiss Cam op het muziekfestival Les Ardentes, dat plaatsvindt van 6 tot 9 juli. Zo kunnen festivalgangers nóg makkelijker hun perfecte date tegen het lijf lopen op de festivalweide!

Wie in de zomer regelmatig eens afzakt naar de Belgische kust, is zeker en vast bekend met de bekende ‘verdwaalpalen’ aan de kust, die fungeren als een herkenningspunt voor kinderen en hen helpen om niet te verdwalen. Deze zomer steekt de populaire datingapp Fruitz, waarbij je aan de hand van vier fruiticoontjes (kers, druif, watermeloen en perzik) kan duidelijk maken waar je naar op zoek bent, de iconische verdwaalpalen in een nieuw jasje met een volledig nieuw concept! Want terwijl de temperaturen stijgen, brengt Fruitz de hitte naar het muziekfestival Les Ardentes met hun innovatieve concept ‘vindtorens’. De naam verklapt het al een beetje, maar de functie van deze torens is niet om verloren gelopen vrienden terug te vinden op de festivalweide, maar net om nieuwe mensen te ontmoeten en misschien wel de perfect dating match te vinden! ​

Zowel op festivalweide als op de camping van Les Ardentes worden verschillende Fruitz-vindtorens geplaatst, die elk één van de vier fruiticoontjes die in de Fruitz-app gebruikt worden vertegenwoordigen. Deze innovatieve torens maken de zoektocht naar het vinden van een date tijdens de festivalzomer gemakkelijker en zorgen ervoor dat de festivalgangers precies die date vinden waar ze naar op zoek zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een spannende onenightstand om samen je tent met te delen, wetende dat je de volgende dag elk weer je eigen weg gaat? Begeef je dan naar de Fruitz-vindtoren waarop de perzik afgebeeld wordt en wie weet loop je wel de perfecte date tegen het lijf die op zoek is naar hetzelfde avontuur!

Naast de reusachtige Fruitz-vindtorens die op de festivalweide en camping van Les Ardentes te vinden zijn, kan je ook genieten van de leuke Fruitz Kiss Cam die 5 keer per dag potentiële matches uit het publiek selecteert aan de ‘Phoenix’ en ‘Big Eye’ stage. Wie weet welke matches er nog voortvloeien uit de Kiss Cam?

Fruitz en de Synka Brigade staan paraat om festivalgangers op een veilige manier naar de camping te begeleiden. Verzamelplaats? Onder de Fruitz-vindtoren met het kersembleem. De Synka Brigade zal vanaf 21.00 uur elk uur vertrekken om alle festivalgangers veilig terug te brengen naar de camping.

Ben je helemaal klaar voor het festivalseizoen? Download dan alvast de Fruitz-app, start met swipen en wees helemaal voorbereid om één van je matches te ontmoeten onder één van de Fruitz-vindtorens op Les Ardentes! En wie weet wat de zomer je brengt? 


Download hier de beelden in hoge resolutie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fruitz

Fruitz werd in 2017 opgericht in Parijs door Julian Kabab, Fabrice Bascoulergue, Arnaud Ruols en mee bedacht door Charles Bail. De app ontpopte zich al snel tot een van de snelst groeiende dating apps in Europa en moedigt open en eerlijke communicatie van dating intenties aan door middel van vier speelse fruitmetaforen: kersen, druiven, watermeloenen en perziken.
Fruitz werd in februari 2022 overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van Bumble, Badoo en nu Fruitz. Het Bumble-platform geeft gebruikers de kans om elkaar te leren kennen en evenwichtige, gezonde relaties op te bouwen.
Bumble werd in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd en was een van de eerste dating apps die vrouwen voorop stelt. Badoo, opgericht in 2006, is een van de pioniers op gebied van web- en mobiele dating producten.

Neem contact op met

axelle@talkie.be