Single's Day: 8 redenen waarom single zijn geweldig is

Op 11 november vieren we alle vrijgezellen, want dan is het Single’s Day! Het perfecte moment om even stil te staan bij alle voordelen die gepaard gaan met het vrijgezelle leven. Want hoewel alleen zijn vaak als iets triest lijkt, is het net heel erg waardevol! Datingapp Fruitz zet acht redenen op een rijtje waarom single zijn zo geweldig is.

“Hoe komt het dat je nog steeds geen partner hebt?” of “Heb je al eens geprobeerd via een dating app?”. Het zijn vragen die vrijgezellen vaak te horen krijgen. Onze maatschappij focust soms zozeer op het aspect van ‘samen’ zijn met iemand, dat het soms lijkt alsof alleen zijn een negatieve connotatie heeft. Maar wist je dat uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat singles zich gelukkiger voelen dan personen in een liefdesrelatie? Vrijgezel zijn is zoveel waardevoller dan iedereen denkt en daarom zet Fruitz, de datingapp populair onder Gen Z, verschillende voordelen van het single leven in de kijker. Want naast het daten leuker en minder complex maken, wil de app ook tonen hoe belangrijk het is om jezelf te aanvaarden en waarderen, of dat nu als single is of niet.

 

Klik hier voor meer info over Fruitz

 

1. Eindeloos bingewatchen
Je kan urenlang je favoriete serie bingewatchen want je hoeft je geen zorgen te maken over wat je partner wil doen. Geen eindeloze discussie over een dagje voor de buis hangen of bijvoorbeeld een gezellige wandelen maken. Jij kiest!

2. Geen zorgen over vriendschappen
Als vrijgezel hoef je geen schrik te hebben dat je partner en vrienden het niet met elkaar kunnen vinden. Bovendien kan je je vriendenbende ook helemaal zelf kiezen, want stelletjes krijgen vaak ook de vrienden van hun partner erbij, of ze dat nu leuk vinden of niet.

3. Een betere nachtrust
Hecht je groot belang aan een goede nachtrust? Dan mag je van geluk spreken als single. Je kan uitgestrekt in het midden van het bed slapen en je hoeft met niemand te vechten over het deken. 

4. Unieke me-time
Niet in een relatie zitten betekent ook veel meer tijd voor jezelf. Geniet van deze kostbare periode waarin je je tijd met niemand hoeft te delen en ontdek meer over je unieke zelf en leer van jezelf te houden. Mensen gaan vaak een relatie aan om liefde te ervaren, maar van jezelf houden komt op de eerste plaats. Jezelf graag zien is de eerste stap om gelukkig te kunnen zijn met een ander.

5. Meer seks
Je zal het misschien niet geloven, maar uit verschillende onderzoeken blijkt dat vrijgezellen vaker seks hebben dan mensen die een partner hebben. Dit maakt single zijn de perfecte tijd om te groeien in je seksleven en meer te ontdekken over je verlangens. Geniet er dus van!

6. Je eigen agenda bepalen
Jij spendeert jouw tijd zoals jij het wil, want jij bent de baas. Wil je een dagje lang uitslapen of heb je zin om een daguitstap te maken naar een leuke stad? Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.

7. Je eigen chef
Je mag kiezen wat je eet, waar je eet en wanneer je eet. Of dat nu een opgewarmde lasagne in de zetel is of een fancy kaasplank met een glaasje wijn. Geen vervelend over en weer sms’en over wat de pot schaft die avond.

8. Eindeloos flirten en daten
Als single hoef je met niemand rekening te houden en kan je ongegeneerd flirten. Even geen zin in een serieuze relatie en meer op zoek naar een onenightstand? Niemand zal oordelen! PS: Op de dating app Fruitz kun je meteen duidelijk maken waar je naar op zoek bent door één van de vier fruit icoontjes te kiezen die het meest overeenstemt met het type relatie dat je wilt (een kers is bijvoorbeeld op zoek naar een serieuze relatie).

 

Klinken al deze voordelen niet als muziek in de oren? Redenen genoeg dus om op 11 november nog net dat tikkeltje meer te vieren dat vrijgezel zijn gewoonweg fantastisch is! Happy Single's Day!

 

Download hier de beelden in hoge resolutie

 

OVER FRUITZ
Fruitz werd in 2017 opgericht in Parijs door Julian Kabab, Fabrice Bascoulergue, Arnaud Ruols en mee bedacht door Charles Bail. De app ontpopte zich al snel tot ​ een van de snelst groeiende dating apps in Europa en moedigt open en eerlijke communicatie van dating intenties aan door middel van vier speelse fruitmetaforen: kersen, druiven, watermeloenen en perziken.
Fruitz werd in februari 2022 overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van Bumble, Badoo en nu Fruitz. Het Bumble-platform geeft gebruikers de kans om elkaar te leren kennen en evenwichtige, gezonde relaties op te bouwen.
Bumble werd in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd en was een van de eerste dating apps die vrouwen voorop stelt. Badoo, opgericht in 2006, is een van de pioniers op gebied van web- en mobiele dating producten.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fruitz

Fruitz werd in 2017 opgericht in Parijs door Julian Kabab, Fabrice Bascoulergue, Arnaud Ruols en mee bedacht door Charles Bail. De app ontpopte zich al snel tot een van de snelst groeiende dating apps in Europa en moedigt open en eerlijke communicatie van dating intenties aan door middel van vier speelse fruitmetaforen: kersen, druiven, watermeloenen en perziken.
Fruitz werd in februari 2022 overgenomen door Bumble Inc., het moederbedrijf van Bumble, Badoo en nu Fruitz. Het Bumble-platform geeft gebruikers de kans om elkaar te leren kennen en evenwichtige, gezonde relaties op te bouwen.
Bumble werd in 2014 opgericht door CEO Whitney Wolfe Herd en was een van de eerste dating apps die vrouwen voorop stelt. Badoo, opgericht in 2006, is een van de pioniers op gebied van web- en mobiele dating producten.

Neem contact op met

axelle@talkie.be